ANTALYA / DÖŞEMEALTI - BADEMAĞACI ORTAOKULU

0242 4372008
Bademağacı Kasabası Atatürk Cd.68. Sk. NO1 DÖŞEMEALTI / ANTALYA
Vizyon
HER BİREYİN KİŞİLİK HAKLARINI ÖZGÜRCE KULLANDIĞI,BAŞKALARININ HAKLARINA DA SAYGI DUYDUĞU, SEVGİ, HOŞGÖRÜ VE BİLİM IŞIĞININ EGEMEN OLDUĞU BİR ORTAM OLUŞTURARAK,ÇAĞDAŞ TEKNOLOJİNİN EĞİTİM ALANINDA GELİŞTİRDİĞİ TÜM ARAÇ VE GEREÇLERLE DONATILMIŞ, SOSYAL-KÜLTÜREL VE SPORTİF FAALİYETLERLE DESTEKLENEN AYDINLIK BİR EĞİTİM ORTAMINI ÖĞRENCİLERİMİZİN HİZMETİNE SUNARAK,OKULUMUZU, TÜM ÇALIŞANLARI , ÖĞRENCİLERİ VE ÇEVRESİYLE BİRLİKTE BU OKULDA OLMAKTAN GURUR DUYDUKLARI BİR KURUM HALİNE GETİRMEKTİR.
Misyon
TÜRK MİLLİ EĞİTİMİNİN AMAÇ VE İLKELERİ DOĞRULTUSUNDA; ÖĞRENCİLERİMİZİ,İNSAN HAKLARINA SAYGILI, ÇAĞDAŞ DEMOKRASİYE İNANMIŞ,HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNÜ BENİMSEMİŞ,KARŞILAŞTIĞI SORUNLARIN ÇÖZÜMÜNDE AKLI VE BİLİMİ KULLANAN,ARAŞTIRMACI, BİLGİLİ, UYGULAYICI, ÜRETKEN, PAYLAŞIMCI, ANLAYIŞLI,SABIRLI, DÜRÜST, SAĞLAM KARAKTERLİ, YAŞADIĞI TOPLUMU VE GELECEĞİ DÜŞÜNEN,SAĞLIKLI VE MUTLU YAŞAMAYI HEDEF ALAN,BİREYLER OLARAK YETİŞTİRMEKTİR.
08.40 - 15.20
SOBALI