ANTALYA / DÖŞEMEALTI - BADEMAĞACI ORTAOKULU

Okulumuz Çevresinde Bulunan Aydıtmayı Güçlendirdik

Kas

Döşemealtı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Erdem KAYA Okulumuzu Ziyaret Ettiler.

Kas

07/11/2017 tarihinde İlçemizde yapılan Demokrasi ve Okul Meclisi seçimlerine katıldık.

Kas

Okulumuz Müdür Yardımcısı Cevdet Tuncer Okulumuzdan Ayrıldı. Müdür Yardımcımız Cevdet Tuncer Konyaaltı Çakırlar İmam Hatip Ortaokulana Müdür Yardımcısı olarak atandığından okulumuzdan ayrılmıştır. Kendisine yeni görev yerinde başarılar dileriz..

Kas

Mahallemiz Antalya ilinde yamaç paraşütünün en iyi yapıldığı yerlerden biridir. Mahallemizde yapılan yamaç paraşütü etkinliğine öğrencilerimizle birlkte katıldık.

Tem

Fen Bilimleri öğretmenimizin tayini Döşemealtı/Kömürcüler Ortaokuluna çıkmıştır. Kendisine çok teşekkür eder yeni okulunda başarılar dileriz. Meslek hayatınız boyunca güzel yurdumuzun "BÜTÜN ÇİÇEKLERİ"nin sizlerle karşılaşması ümidiyle...