ANTALYA / DÖŞEMEALTI - BADEMAĞACI ORTAOKULU

Haz

Daha önceden planladığımız ve sisteme giriş yaparak işlediğimiz/ istediğimiz "Okul Kaloriferi" ihtiyacımız Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nce kabul görülerek onaylanmış; okulların tatile girmesiyle de inşaat/ kurulum çalışmaları hemen başlamıştır. Sevgili öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Sevgilerimizle. OKULUMUZU ÇOK SEVİYORUZ.

Haz

Okulumuzda birlikte olduğumuz süre içerisinde bir çok konuda örnek ve ilham kaynağı olan ve bir çok başarılı çalışmaya imza atan Nurgül ve Erhan öğretmenlerimizi bugün itibariyle yeni okullarına uğurladık. GÜZEL İNSANLAR ARASINDA "VEDA" OLMAZ. OLSA OLSA "VEFA" OLUR. Sevgilerimizle.

Haz

Keyifli, bir o kadar da yorucu bir eğitim öğretim yılını tamamlayan öğrencilerimiz karnelerini heyecanla aldılar. Yeni bilgilerle donanan, öğrendiklerini en güzel şekilde yansıtan ve sorumluluklarını başarı ile yerine getiren öğrencilerimiz dinlenmeyi de hak ettiler. Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize keyifli, sağlıklı, bol eğlenceli bir yaz tatili diliyoruz. Sevgilerimizle.

Haz

Okul Yönetimi ve Öğretmenleri Rehberliğindeki; Yeniköy İlkokulu öğrencilerinin özgün projeleri " İLÇEMİZDEKİ OKULLARI GEZİYORUM/ TANIYORUM" kapsamında gerçekleştirmiş oldukları tüm faaliyetleri gönülden destekliyor, tüm ekibe başarılar diliyoruz. Okulumuza yapmış oldukları ziyaretten dolayı da başta Okul Müdürü Himi TANER´e, Müdür Yardımcılarına; Yeniköy İlkokulu öğretmenlerimize, öğrencilerimize; Okul Aile Birliği´ne ve velilerimize teşekkür ediyoruz. Sevgilerimizle...

May

"Gençler, cesaretimizi güçlendiren ve sürdüren sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve kültür ile, insanlık değerinin, vatan sevgisinin en değerli örneği olacaksınız."

19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı´nı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutladık. Saygı Duruşu/ İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Milli Mücadelenin Başlatılması/ Kurtuluş Savaşı ve Atatürk/ Nutuk´tan örnekler ve şiirlerle devam eden kutlamalarımız oyunlarla/ yarışmalarla sona erdi. 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını her yıl olduğu gibi bu yıl da okulumuzda büyük bir coşkuyla kutladık. Halkımızın büyük katılımıyla gerçekleşen etkinlikler; eğlenceli yarışmaların ardından ANASINIFIMIZ ve 8. SINIFIMIZIN hazırlamış oldukları 23 NİSAN ÇOCUK SERGİSİ ile sona erdi. KUTLU OLSUN... DİĞER FOTOLAR İÇİN TIKLAYINIZ.

Nis

ÇOCUKLARIMIZA OYUNCAK YAPIYORUZ. Okul Öncesi öğretmenimiz dersten sonra okulda kalarak velilerimizle bir araya geliyor ve onlarla birlikte özgün oyuncaklar yapıyor. YENİ TASARIMLARLA YENİ OYUNCAKLAR ÖREN VELİLERİMİZ HEM VAKİT GEÇİRİYOR HEM DE ÇOCUKLARINA KAZANDIRMIŞ OLDUKLARI ÖRGÜ OYUNCAKLARLA MUTLU OLUYORLAR. Katkı sunan herkesi kutluyor ve bu güzel projeyi destekliyoruz. Fotolar için TIKLAYINIZ.

Nis

FOTOĞRAFÇILIK TUTKUSU`nu haftasonları web sayfamıza taşıyoruz. BADEMAĞACI doğa, manzara vb. fotoğraflarını sitemizde yer veriyoruz. Böylelikle hem sitemizi canlı tutmayı hem de öğrencilerimizin çevre incelemelerini ve hayal güçlerini zenginlestirmelerini/ geliştirmelerini hedefliyoruz.

Birbirinden güzel BADEMAĞACI YAMAÇ PARAŞÜTÜ VİDEOLARI ektedir. TIKLAYINIZ.

Nis

Okul Öğrenci Meclisimiz Üyeleri web sayfamızın daha etkin kullanılması ve koleksiyon yapılması maksadıyla sitemizde "Bademağacı Hayvanlar Ansiklopedisi Albümü" oluşturulması teklifinde bulundular. Böylece çevremizde yaşayan hayvanların fotoğraflarını koleksiyon albüm haline getirebileceğiz. Güzel bir uğraş ile onları daha yakından tanıma fırsatını yakalayacağız. Kolay Gelsin.

Nis

Bademağacı Ortaokulu Dağ ve Kır Çiçekleri Peşinde... Haftasonları web sayfamızı köyümüzdeki çiçeklerin seçkin fotoğraflarıyla süslüyoruz. Böylece öğrenci ve öğretmenlerimizle `BADEMAĞACI DAĞ ve KIR ÇİÇEKLERİ ALBÜMÜ´nü oluşturuyoruz. Dağda/ Bağda/ Kırda/Ovada... Doğada karşılaştığımız çiçekleri fotoğraflıyor web sayfamız aracılığıyla haftasonları sizlerin beğenisine sunuyoruz. "HER ÇOCUK BİR ÇİÇEKTİR.

Nis

Birbirinden güzel BADEMAĞACI YAMAÇ PARAŞÜTÜ VİDEOLARI ektedir. TIKLAYINIZ.

Nis

05 NİSAN 2018 MİMAR SİNAN KONGRE MERKEZİ´nde "KİTAP FUARI"na HEP BERABER KATILDIK. 5-6-7-8. SINIFLARIMIZI BUGÜN BU GÜZEL ETKİNLİK İÇİN ANTALYA´DAYDIK... KİTAP OKUMAYI VE OKULUMUZU ÇOK SEVİYORUZ... FOTOLAR İÇİN TIKLAYINIZ.