Bademağacı Ortaokulu

Vizyon: HER BİREYİN KİŞİLİK HAKLARINI ÖZGÜRCE KULLANDIĞI, BAŞKALARININ HAKLARINA DA SAYGI DUYDUĞU, SEVGİ, HOŞGÖRÜ VE BİLİM IŞIĞININ EGEMEN OLDUĞU BİR ORTAM OLUŞTURARAK, ÇAĞDAŞ TEKNOLOJİNİN EĞİTİM ALANINDA GELİŞTİRDİĞİ TÜM ARAÇ VE GEREÇLERLE DONATILMIŞ, SOSYAL-KÜLTÜREL VE SPORTİF FAALİYETLERLE DESTEKLENEN AYDINLIK BİR EĞİTİM ORTAMINI ÖĞRENCİLERİMİZİN HİZMETİNE SUNARAK, OKULUMUZU, TÜM ÇALIŞANLARI, ÖĞRENCİLERİ VE ÇEVRESİYLE BİRLİKTE BU OKULDA OLMAKTAN GURUR DUYDUKLARI BİR KURUM HALİNE GETİRMEKTİR.

Misyon: TÜRK MİLLİ EĞİTİMİNİN AMAÇ VE İLKELERİ DOĞRULTUSUNDA; ÖĞRENCİLERİMİZİ, İNSAN HAKLARINA SAYGILI, ÇAĞDAŞ DEMOKRASİYE İNANMIŞ, HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNÜ BENİMSEMİŞ, KARŞILAŞTIĞI SORUNLARIN ÇÖZÜMÜNDE AKLI VE BİLİMİ KULLANAN, ARAŞTIRMACI, BİLGİLİ, UYGULAYICI, ÜRETKEN, PAYLAŞIMCI, ANLAYIŞLI, SABIRLI, DÜRÜST, SAĞLAM KARAKTERLİ, YAŞADIĞI TOPLUMU VE GELECEĞİ DÜŞÜNEN, SAĞLIKLI VE MUTLU YAŞAMAYI HEDEF ALAN, BİREYLER OLARAK YETİŞTİRMEKTİR.

Başarılar: Çeşitli şiir yarışmalarında ilçe birinciliği ve ikinciliği, küçük kız voleybol ilçe dördüncüsü.

Saatler: 09.00-15.20
Isınma: Kalorifer ile ısınmaktadır.
Servis Bilgisi: Bulunmamaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 268,67
Okulun Sınav Başarı Durumu: 1 Fen Lisesi, 1 Anadolu Lisesi toplam 2 öğrencimiz yerleştirilmiştir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: Yüzde 100
Sportif Etkinlikler: Futbol, Basketbol, Bisiklet, Voleybol, Atletizm
Bilimsel Etkinlikler: 4006 Tübitak Bilim Fuarı, TÜBİTAK 2204-B Araştırma Projesi
Proje Çalışmaları: Birlikte Okuyoruz Projesi, Doğaya Ses Ver (Tarım Alanı Oluşturma) Projesi, Sınıfım Temiz Projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: E-Twinning

Belgegeçer - (242) 437 2008

WEB - https://bademagaciortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Bademağacı Mahallesi Bademağacı Köyü İç Yan Yolu No 1 DÖŞEMEALTI / ANTALYA

Öğretim Şekli :Tam gün normal eğitim.

Yerleşim Yeri - Mahalle.

Ulaşım Şehir içi otobüs hattı DC 27 mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 55 km. / 35 km.